Wednesday, March 08, 2006

Ma uitam pe blog si am vazut ca nu am mai postat de mult si ca atunci cand postez, nu vorbesc despre ceva interesant sau cool. Nici nu asta e scopul meu. In fine.
Mai este putin pana la bac, si mai putin pana la simulare, eu is racita "bocna", inghet de frig primavara, incaruntesc pe zi ce trece, si simt ca nu am timp de nimic. Imi spunea Cipri ca a ajuns si la mine timpul "sa fuga".... stie el ceva. As vrea sa fac atatea si totusi, totul e limitat acuma, asa ca incerc sa nu ma plang, sa ma imbarbatez si sa incerc sa invat (imediat vine examenul). Dar omul nu poate sa fie robot, pentru ca se poate bronza, mai iau si eu cate o pauza, una de 14 februarie, alta de 1 martie, alta de 8 si ma intreb unde o sa ajung?! Poate ca tot cautam date si evenimente doar pentru a face altceva. Si ne plangem ca nu avem timp. Ma uit la colegii mei si dezamagirea e mare; nu le pasa, "lasa ca invat maine" si tot asa, altii nu se tin de promisiuni si te dezamagesc atunci cand ai nevoie de ei si uite asa toate se aduna, iti umpli capul cu tot felu de nimicuri si te miri ca rad prietenii de cate fire albe ai in cap. Nici nu-mi pasa. Macar stiu ce e important pentru mine si ce trebuie sa fac.
Deabia astept weekend-ul, ca pot invata mai bine, ma pot iubi cu Cipri linistita si daca vreau mai citesc si o carte buna. Deci, va spun de pe acuma ..... weekend placut !

Apropo, ca azi tot e 8 martie, m-am gandit sa iau si eu o pauza si sa postez ceva si sa nu uit sa va spun, voua doamnelor, La multi ani !!!

4 comments:

aiureli.ro said...

Hehe!! aia cu firele albe imi place... iti spun eu cum scapi de ele! organizezi o vanatoare de fire albe! eu o chem pe Cris (stii tu care), ea e cel mai bun vanator.....

Csuk Andreea Gabriela said...

S-ar putea ca in final sa apelez la servicile de vanatoare ale lui Cris....:)

Muffa said...

mai acestia!:))nu aveti timp insa...de postat ati postat.aaa.era 8 Martie.Lasa firele albe ca intru eu la vanatoare.Unul la altul.reciproc

ivett said...

haha tare faza cu nu esti robot ca te poti bronza.
"coshtiugul" e de tine , andreea :)
noi doua stim de ce :P
si nici filmu cu caii nu il mai stie nimeni :D