Tuesday, February 16, 2010

Prieteni. Noi. Vechi.

Raluca - se stie la toate (machiaj,haine,pantofi) la "profi"!

Noemy - hair stylist plin de viata

Ali - "haita" nu se uita niciodata!

Anul acesta, chiar in prima zi a anului 2010 am reusit sa cunosc oameni noi. Deja suntem in mijlocul lunii februarie si deja am prieteni noi. Prieteni tare simpatici si draguti. Prieteni diferiti, din medii diferite, oameni care sunt interesanti si pot fi descoperiti. Ceea ce ma surprinde este faptul ca atunci cand incep sa-i descopar sunt din ce in ce mai fascinanti si mai deosebiti. Si asa ma simt mai aproape de ei. Pe cativa deja ii am la suflet (Raluca, Noemy), iar pe altii am o relatie profesionala foarte deschisa si poductiva chiar. Sunt bucuroasa ca am prieteni noi. Le spun "prieteni" pentru ca ii simt aproape de mine si imi sunt dragi. Dar oricum, relatiile cresc in timp.
Niciodata nu pot sa-mi uit prietenii vechi. Care defapt sunt si ei sunt noi. Intotdeauna am avut ceva nou de descoperit si de invatat de la ei. Ali, scumpa mea Ali ... o simt acuma in aceeasi "oala" cu mine. Poate ca ne cautam mastere impreuna si ca avem licentele si planuri marete.
Mi-e dor de toti oamenii frumosi pe care i-am cunoscut si mi-ar placea sa-i revad si sa stam la o cafea impreuna. Ma bucur si sunt entuziasmata de lumea noua pe care incep sa o cunosc si as dorii sa-i tin aproape, sa am mai mult timp de ei si sa ne bucuram impreuna de ce avem.
Va imbratisez pe toti, prieteni de-ai mei dragi si ... cand ne vedem la o ceasca de cafea?!

No comments: