Monday, May 02, 2005


El e Muffa.... o sa va povestesc despre el. Posted by Hello

As vrea sa pot sa scriu asa de frumos cum stie el sa o faca. Dar nu pot...dar voi scrie asa cum stiu eu si cum sint eu...Nu pot sa iti spun ca-l iubesc, pentru ca nu m-ai intelege niciodata. Trebuie sa fii tu indragostit si sa iubesti cum iubesc eu, doar atunci poate ma poti intelege....poate. Vreau sa-i multumesc(lui.....lui muffa:))) pentru toate momentele in care o fost langa mine, pentru adevarul pe care mi-i l-a aratat, pentru bucuria pe care mi-a adus-o in suflet, pentru tot raul ce l-a indreptat, pentru fiecare vis pe care "l-a adus la viata", pentru dragostea pe care am descoperit-o in el, pentru ca m-a sustinut atunci cand "cadeam"; pentru ca mi-a dat aripi sa zbor, mi-a atins mana si am atins cerul, atunci cand mi-am pierdut speranta si mi-a dat-o inapoi, pentru ca m-a invatat ca nici o stea e de neatins.
Iti multumesc pentru tot ce ai facut pntru mine, pentru ca m-ai spus povestea "Caprarului care avea 101 vaci", pentru ca ai avut tricoul "Fii voluntar. Gestul tau conteaza" de multe ori la tine, pentru ca ma invelesti tot timpul si daca nu-mi era frig...
Tot ceea ce sunt sunt doar pentru ca ma iubesti....
....si iti multumesc!

8 comments:

Mircea Lobonțiu said...

...si eu o sa iti povestesc! Saptamana viitoare!

Muffa said...

oooOOOOOOOoooooOOoo. A fost un "o"...nota intreaga.In toata splendoarea ei.S-a miscat ceva in mine citind aceste marturisiri.Am dat de Nevasta si Tati2.Impresionant de-a dreptul.Sincer

Muffa said...

Semnez ca....Un ochelarist ce vrea o coloana dreapta.

Csuk Andreea Gabriela said...

ma bucur ca am "miscat"....:))
vreau sa stii ce simt si vreau sa stie lumea de te iubesc.Nu cat de mult te iubesc, de ce te iubesc ....Intelegi!! :))

Csuk Andreea Gabriela said...

Multam mult de gandurile bune si sper sa gasesti si tu pe cineva asa pe "masura ta" :)) Si sti unde gasesti si cand?! Cand esti chiar nepregatit si nici nu te gandesti la asa ceva atunci, in momentul ala vine cineva care te face sa-ti pierzi mintile si te "super" indragostesti.
Multam' si bafta la examene si la proiecte!!!

ivett said...

2 ani nu tine nici o garantie(aproape).aveti grija sa nu va stricati acuma ca nimeni nu va mai repara :)...sa functionati la fel de...stiti voi cum

Csuk Andreea Gabriela said...

Inca nu s-au inventat cuvinte care sa descrie ce simt eu pentru el, vocabularul nostru, al tuturor este prea sarac in astfel de cuvinte, dar voi incerca totusi sa exprim cu ele, asa putine cum sunt, ce simt pentru acest Om, Barbat, Iubit, Prieten, Suflet-Pereche ce este pentru mine.
Este in viata mea de prea putin timp, doar (aproximativ) 2 ani au trecut de cand ne iubim si in fiecare zi o facem cu o mai mare pasiune ca ziua precedenta. Va doresc tuturor sa aveti parte de o astfel de iubire....nemuritoare. "Cum este el?" ma intreba cineva. Hmmm....ca adierea usoara a vantului care o simti mangaindu-ti corpul, ca ploaia calda de vara care se transforma in furtuna cand e prea puternica, ca un clown care te face sa zambesti, cand simti ca nu mai ai motive nici sa te ridici din pat dimineata, este altfel in fiecare zi....este EL. Tot el este vinovat pentru zambetele mele, pentru lacrimile mele, pentru ceea ce sunt. IL IUBESC si IL VOI IUBI mereu, nici moartea nu ne va putea desparti!
Facem parte din categoria oamenilor care inca se tin de mana pe strada, care sunt impreuna si cand unul e intr-un capat al orasului si celalat in partea opusa, stim ce gandim, ce simtim.... suntem UNUL.
Barbatul acesta merita ca viata sa-i dea tot ce are mai bun si mai pretios, pentru ca este un barbat care merita asata, un barbat care ma iubeste pe mine.... el este mufa - al meu..

aiureli.ro said...

Uaaaau.... da' ma impresionezi! norocos e Mufa asta al tau!