Tuesday, March 21, 2006

momente ...

Mai este putin si am terminat. Nu pot sa cred.
Atatea decizii, atatea ipostaze si stari....vreau sa fiu pe un singur drum fara o directie, fara semne sau alte poteci alaturate, fara sa ma pot intoarce. Vreau sa fiu eu peste tot sa nu simt diferenta si sa nu o stiu in preajma mea. Cer mai mult de la mine si stiu ca pot face asta, dar merita sa-mi asum oare riscul asta?! Merita sa fiu "eu" cand pot pierde mult? Tu ce ai face? ai fi dispus sa renunt la ceva, pentru a incerca ceva nou? Eu cred ca da. Si daca dezamagirea e mare macar stii ca ai ramas cu amintiri frumoase, poate o sa scrii candva despre ele.
Suntem diferiti din toate punctele de vedere; dar impreuna suntem perfecti si totali. Nu conteaza "el", "ea" cand il stim pe "noi"! Atunci incetam sa mai existam noi ca persoane, "eu", "tu", si devenim "noi". Un tot, o sfera perfecta.
Gresim fiind ca e omenesc; dar sa stii sa ierti este cea mai de pret avere. Eu as ierta. Eu pot.
As vrea sa ne oprim putin, toti, sa ne uitam la cel de langa noi. poate are nevoie de ajutor, sau poate nu e mult mai important decat orice altceva, chiar decat tine, sau poate zambesti.
Sunt cuprinsa de o stare de cateva zile, e ca si atunci cand simti fluturasi in stomac, si cineva te admira foarte mult, te stie de o viata si te apreciaza, ca si atunci cand esti apaludata pe o scena, ca si atunci cand faci ceva care a schimbat o viata sau ceva, orice.; ca si atunci cand simti ca cineva te iubeste neconditionat..... aceste e sentimentul. Ma simt cu acest sentiment de cateva zile, cand ma uit la oameni, cand citesc, cand invat, cand vorbesc sau cand sunt iubita. Atunci zambesc si ma simt cel mai implinit om si cel mai impacat, de pe intreaga planeta.
Eu iubesc. Eu pot. Eu vreau. Eu iubesc.

2 comments:

Muffa said...

Ai intrat adanc mai ales ca ,pe fundal,se aude suie paparude-sfarsit.Un sfarsit e un inceput.:))hehe.Baga mare si nu uita sa iti exprimi mereu gandurile.Iarta-ma daca cateodata sunt mai retras in lumea si gandurile mele si..iarta-ma ca te iubesc atat de mult

Csuk Andreea Gabriela said...

Imi pare foarte rau, dar pentru iubire excesiva nu te pot ierta. Pot doar sa te incurajez sa continui acesta iubire.MERITA! Nu te iert pentru nimic, pentru ca nu ai pentru ce sa-ti ceri scuze. E greu acuma, dar se termina....si avem tot timpul din lume la dispozitie. Te iubesc. Spor la servici.