Tuesday, January 02, 2007

Tu ce faci peste 10 ani?


Prinsa in nebunia schimbarii ultimei cifre din 6 in 7 si derutata complet cu integrarea :))), am reusit si eu intr-un final sa fug putin, sa ma relaxaez. Nu am reusit, decat sa fug .... de relaxat mai greu, avand in vedere ca am ajuns la o petrecere undeva, intr-un sat din apropierea Baii Mari. Nebunie curata!! Toata lumea dansa, se bucura, eram noi, prietenii, era perfect! Atunci am simtit cat de bine e sa ai toti prietenii langa tine si sa te bucuri cu ei.
Intr-un moment de respiro bine meritat, m-am gandit: oare ne vom distra tot asa peste 10 ani, sau vom fi la un restaurant, imbracati decenti, mancand cu tacamuri si limitandu-ne doar la cativa pasi de vals?! Nu stiu. Trebuie sa astept 10 ani si sa va scriu din nou. Intre timp, am aflat cateva pareri despre ce vor face cativa dintre prietenii mei peste 10 ani. Cu permisiunea lor, va prezint "mini-interviurile" mele.
Toata lumea are vise, vrea sa faca de toate sa aiba multi copii, sa aiba bani sau pur si simplu sa se bucure de viata. Eu ce fac peste 10 ani?! Cred ca o sa fac mult mai bine, voi fi mai matura, mai cu parul lung :)), voi avea 30 de ani.... cred ca o sa am vreo 2 copii, un sot bun, o mica camaruta, pe care s-o numesc "acasa", casuta la tara unde sa mearga nepotii sa-si viziteze bunicul; un micut centru de tineret exact asa cum il visez de 5 ani, prieteni buni in jurul meu ..... dar cred ca cel mai mult imi doresc si va doresc si voua tuturor sanatate, putere de munca, multe idei, liniste si frmusete, zambet si soare, bucurie si multa iubire.
La multi ani 2007! sa speram ca va fi un an mai bun ..... sper sa-mi iau toate examenele :))


Tag: Capsula Timpului

3 comments:

aiureli.ro said...

Fie ca visele tale sa se indeplineasca iar peste 10 ani sa fim tot noi...(nu mai maturi) :)).

Muffa said...

:))tare dragi imi sunteti amandoi

Csuk Andreea Gabriela said...

Fie sa avem tot ce avem acuma si sa dam altora jumatate cat ne dorim noi:)) Va doresc tot binele din lume