Wednesday, August 22, 2007

decizii, decizii, decizii ...

Trece vacanta atat de repede incat nu apuc sa ma odihnesc asa cum ar trebui. Oricum, de facut ceva tot fac, nu stau o clipa. Sunt unele lucruri pe care atunci cand le faci din placere, defapt sunt lucruri care iti plac si asta e motivul pentru care il faci din placere, sunt mai usor de facut. Sau asta crezi tu. Uneori aceste lucruri sunt vazute de altii ca nistelucruri pur relaxante, fara un scop anume, niste jucarii. Ca in reclama "unele lucuri sunt nepretioase, pentru toate celelate exista Master Card":)) pentru toate exista un pret, dar nu si pentru ce fac eu.....sau ce vreau eu sa fac. Pentru ca fac din suflet, fac cu drag, fac pentru ca-mi place, fac pentru ca pot si stiu ca am o satisfactia mai mare decat daca as primi bani. Intr-adevar, nici partea financiara nu e trecut cu vederea. Dar asa se intampla, cand faci ceva care nu se lasa la sfrasit cu o suma mare sau cu un obiect de dimensiuni mari, inseamna ca job-ul tau nu e bun, sau e prea plictisitor sau e pur si simplu o joaca.
Discutam despre asta cu o prietena buna, careia i-am promis ca o ajut...si am amanat pana cand nu a avut nevoie de ajutorul meu. Bulina neagra pentru mine!
Crezi ca totul e important, ca totul trebuie facut, iti iei un calendar si incepi sa-ti planifici (managementul timpului), dar exista un moment cand lasi totul balta pentru o ora de satisfactie, pentru ca nu poti sa iesi din situatie sau pentru ca tu vrei neaparat sa fii cu cineva. Atunci ti se duce tot programul pe apa sambetei....sau pe Sasar in jos:)))
Am venit de la Miercurea Ciuc, de la o intalnire cu consiliile, multi invitati, oamnei noi si vechi, traini. Am venit de acolo si ajungand pe plaiuri maramuresene am fost putin dezamagita.....mi-a trecut repede. Simt ca fac ceva ce nu-mi place sau poate nici eu nu caut putin frumos in ce fac. Iar ce fac si imi si place, pare o joaca in ochii altora. Cum sa fac?!
"Avem timp pentru de toate" imi zicea cineva.....si eu credeam ca nu avem timp deloc. Stiu ce am de facut. am de facut multe si vreau sa iau o decizie buna: ceva ce-mi place sau ceva ce trebuie. Care? Tu ce zici?! Cum ai alege? Sa faci ceva ce iti place si faci cu drag, pe deasupra faci si bine sau faci ceva mai indraznet, unde trebe sa tragi da parca nu il faci cu drag?!
Azi mi-am cumparat o carte. Gabriel Garcia Marquez. Simteam nevoia sa cumpar o carte, desi am citit ce am cumparat de mult.
Azi sunt dezamagita putin. Azi am avut un sentiment ciudat. Azi si maine vreau sa iubesc. Sa te iubesc pe tine! Ma lasi?!

2 comments:

Muffa said...

Mai intrebi?Iubeste-ma astazi (daca tot mi-am luat liber)

Cristian China Birta said...

foarte fain blog ai
scrii foarte bine
astept mai des sa postezi
felicitari!