Sunday, December 09, 2007

10 decembrie 2007

Mai sunt putine zile pana la Craciun si la "vacanta"....... sau pana la sesiune, sau pana la marele chef dintre ani, sau...cine stie....fiecare isi stie numara zilele cand are sa se intample un eveniment important.
Nu am scris demult, iar. Sunt ocupata. Nu am timp. Ma gandesc tot timpul. Ziua e prea scurta. a, stiu, ma transform intr-un muncitor ramolit. Eeeee, va arat eu ca lucrurile nu stau chiar asa. Am deschis usa intr-o zi de septembrie, mi-am luat inima in piept si am spus DA. De atunci, septembrie - decembrie mi s-au intamplat multe. Lucuri frumoase, triste toate cu un singur scop.
Am descoperit o noua lume, o lume frumoasa, care nu sunt "in turma", in care imi place sa gandesc si sa lucrez. E o lume noua, neexplorata inca. Am primit cel mai frumos cadou de la aceasta lume noua. Prima mea stire. (p.s. articolul nu e tot una cu stirea - am fost invatata). Un nou inceput spre ceva incitant. Imi place.
Am descoperit o lume nou si frumoasa si am "uitat", pentru o clipa de lumea in care stau. Scoala. Sunt dezamagita de profesorii care nu sustin deloc libera exprimare, ci pretind "poezia" (invatarea=toceala), care nu incurajeaza expimarea propriilor idei si pareri. Am fost dezamagaita cumplit. Sunt dezamagita de "forma fara font", care se impune din ce in ce mai mult prin culoare. O chestie interesanta o tot observ zilnic cand ma duc la scoala. Accesul studentilor in Universitate pe face pe poarta din spate. Sa intri in curtea Universitatii, te afunzi bine de tot in noroi si mocirla lasate de tractoare si alte masinarii, chiar dis-de-dimineata. Cateodata simt ca suntem niste porci manati de catre o forta invizibila. Mi se pare de rau. Sunt dezamagita.
Citisem pe blogul Nerezonabilului ca in mandra noastra sala de sport ploua. Da, chiar ploua. Vai, vai, forma noastra fara font.....
Azi mi-am luat pahare. 3 bucati. Sunt dragute si colorate. Cred ca ma pregatesc sa incep anul cu ceva nou, cu ceva vechi, cu ceva albastru........

No comments: