Wednesday, January 16, 2008

Teoria economica si alte teorii ....

A inceput.... A inceput si 2008, care vine si pleaca prea repede si nu vrea sa stea pentru cate am eu de facut. 2008 e anul meu, un an plin, un an in care mi-am propus multe. Incerc sa recuperez in 2008 tot ce nu am reusit sa fac sau sa duc pana la capat in anul 2007. Imi trebuie doar sanatate si energie. Imi doresc sa pot sa dansez din nou, sa zambesc, sa ma bucur de tinerete (cineva imi spunea ca ar trebuie sa ma imbrac mai "tineresc"), sa pot zbura. Mi-am reperat aripile si deja a trecut 1 an.
A inceput..... A inceput si scoala. Gata cursuri, gata seminarii. A inceput din plin sesiunea pentru mine. Am inceput din 9 iaunuarie la Management stiintific - cercetarii operationale - am luat 10 (prima nota, primul 10). Am continuat in 14 ianuarie cu Termotehnica - unde zic eu ca am facut chiar foarte bine, marti, 15 ian. predat laboratoarele la Organe de Masini, maine, in 17 ian ma distrez putin cu toceala de la Economie (dupa dezamagitorul partial), 18 ian la Drept si Legislatie Economica iar sambata, in 19, foarte putin ma stresez la Infografica Auto Cad.
Semne bune anul are, sau rele..... la Infografica sunt multumita de mine - desenele care imi luau alta data 2 ore le termin acum in 30 min, la Economie mi se pare toceala ca si la Drept si eu nu pot sa tocesc. Prefer o Mecanica sau o Analiza Matematica, decat Economie sau Drept. Sper sa treaca cu bine toate.
Urmeaza adevarata perioada de sesiune, care va fi o placere. 5 februarie Mecanisme si Organe de Masini, 13 februarie (zi cu noroc) Mecanica si ultima in 23 Analiza Matematica.
Pana acuma totul e bine, merge bine, mai sunt momente cand ai altele mai importante si amani invatatu' pana in ultimul moment, inveti noaptea.....e bine, nu ma plang. Inca nu sunt sub stres. Dar urmeaza.
Raman fidela invatatului cu creionul in mana, a ceaiului negru sau cafelei (orice e negru si are cofeina:))), cititorilor de http://www.emm.ro/ si noului lac rosu aprins.
Mult spor, mult soare, multa energie..... venim!!!

No comments: