Thursday, February 05, 2009

Stundetul - tot student ramana!


Studentii simt ca sunt cu adevarat stundeti, atunci cand incepe sesiunea. Dintr-o data "cel mai silitor" din grupa ta, devine prietenul tau cel mai bun. Doar are toate cursurile si ti le poate da sa ti le xeroxezi. Apoi te trezesti dintr-o data iti dai seama ca ai nevoie de pixuri si radiera. Dupa o luna de STRES-siune, te trezesti ca ai strans atat hartie, cat nu ai strans intr-un an. Ce sa faci cu atata hartie, doar o arunci, nu?! Nu!

Cativa studenti de la organizatia BEST din Cluj-Napoca s-au ganditi sa stranga de la colegii lor, toata maculatura ramasa dupa sesiune. Cursuri, seminarii, ciorne si fituici. Toate acestea au fost colectate si duse la reciclat. Iata ca si stundetii fac un bine.

Oare daca ar exista o astfel de intiativa la noi, in Baia Mare, cate kg de maculatura s-ar strange? Cate mii de grame de fituici si kg de cursuri?! Asta denota ca studentii frecventeaza cursurile? Sau afacerile mici cu xeroxuri de cartier, nu au fost afectate de criza economica din toata lumea? Hmmm. Interesant, nu?! Oricum, pana atunci, sper sa ajung si eu cu toata maculatura la reciclat. Luuuuunga e sesiunea asta!

Si a mai ramas o zi. Una singura

No comments: