Sunday, January 03, 2010

Sarbatori de iarna!

La multi ani si un an nou plin de impliniri.
Anul acesta este deosebit pentru mine. Din foarte multe puncte de vedere. Anul acesta, 2010 este anul Tigrului in Zodiacul Chinezesc.
"Chinezii din vechime credeau ca Anul Tigrului va fi unul al al extremelor, al schimbarilor, mai ales datorita simbolisticii tigrului - putere, incapatanare, agresivitate, instinct. Este anul introducerii celor mai noi si mai indraznete idei, un an predestinat confruntarilor, care pot merge pana la razboi." Pentru mai multe info aici.
Oricum stiu ce urmeaza si stiu si ce trebuie sa fac. Anul acesta termin facultatea; dau licenta; diferite teste de limba; aplicatii pentru master; cateva nunti ale unor prieteni; lectura multa si studiu; o saptamana de vara la mare si mai mult ca sigur un job. Si poate cu putin efort poate voi reusi sa lansez din nou si ProMaramures. Va doresc multa putere de munca, multa sanatate, bucurii si realizari, implinirea tuturor obiectivelor propuse, implinirea dorintelor si multa voie buna. Fie ca anul 2010 sa ne deschida portile cu multe bucurii si fericire alaturi de cei dragi. Sa fim mai buni si mai veseli, sa credem in noi si sa av
em speranta si increderea unui an mai bun. Va imbratitisez cu drag!
La multi ani!Revelion 2010!
Noi doi!
De Craciun in Cavnic, cu brondosii!
Taica meu si un brondos!
Colinda cu Adi Bura!
La colindat cu colegii!
Prajiturelele de Craciun!
Bradul!
Primii colindatori

4 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Te iubesc cu toata inima si in 2010 :)
Sunt alaturi de tine in toate proiectele si te sprijin , my friend

Logodnicul/nevastuicul/pisicul/cipri

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
aiureli.ro said...

La multi ani !