Saturday, February 13, 2010

Back!

Am ajuns intr-un final sa mai scriu ceva pe blog.
Inceputul de an nu a fost atat de grozav. Defapt a fost grozav, doar pana in data de 13 ianuarie. Coincidenta, nu?! Nu! In plina sesiunea, cand eram pregatita, eram pe val, am fost operata de apendicita. Foarte aiurea. Nu era deloc nici momentul potrivit, nici locul, nici perioada buna. Asa ca am stat cam2 saptamani in spital, pana cand intr/un final am ajuns acasa. Am crezut ca daca ma externez si sunt acasa, voi putea sa fiu eu, sa ma misc cum trebuie, sa reintru in ritm. Da .... am crezut doar! Nu am banuit niciodata ca o taietura de 5 cm poate sa doara atata si sa dureze atat de mult tot procesul de vindecare.
Asa ca, am pierdut jumatate de sesiunea, am mai dat cateva examene ramase, pe care le-am luat cu 9 si 10 pana acuma. Mai am 4 examene, pe care sper sa le iau cu nota mare, sa treaca si sa fie ok.
Am atatea planuri si asa mi/am propus, anul 2010 sa fie un an plin cu de toate. M/am pregatit pentru ceea ce implica anul 2010, mai multa munca, mai mult timp dedicat cititului si documentarii, pregatiri in paralel in domenii diferite. In plus s/au iviti oportunitati "din genul celora care trebuie urmate" - cum spune profesoara mea de Management ;)
Asa ca, tot ce urmeaza inaintea mea, sunt provocari pe care le accept cu drag, pentru care m/a pregatesc, incerc sa stau dreapta in fata lor si sa dau tot ce am mai bun. Iar rezultatul la final va fi unul extraordinar. Plus ca o sa ma cadorisesc cu o vacanta la mare. Deabia astept!!!
Mai am 4 examene si ma pot bucura si eu de un weekend de vacanta! Apoi, la treaba. Doar acuma am inceput!

No comments: