Sunday, March 14, 2010

Decizii, ganduri, oportunitati ...

Atatea decizii, atatea oportunitati, atata timp ....
Am incercat timp de 2 saptamanai sa iua o decizie, cat de cat obiectiva (ceea ce este extrem de greu) in alegerea unui master. Am cautat, am analizat, am intors-o pe toate partile (asta este varianta pe scurt) si am ales - Copenhagen Business School totul era perfect! Incepeam deja sa pregatesc actele necesare, dar ..... am aflat ca nu ma calific in totalitate. Am nevoie de minim 2-3 ani de experienta in business. A mai cazut o petala .....
Mai am o solutie, o alternativa la The Hague University of Applied Sciences . Astept acuma cateva mailuri, iar daca totul e bine, incep procesul de inscriere. Sper sa primesc raspunsuri favorabile. Altceva nu stiu .... nu vreau sa fac un master in Baia Mare, doar de dragul "facutului". Vreau sa fac ceva care sa imi valorifice potentialul si care sa "scoata untul" - iar in Baia Mare nu consider ca exista un astfel de master care sa-mi satisfaca aceasta nevoie. Totusi nu spun "nu" niciodata.
In alta ordine de idei ... La multi ani de 8 Martie! Imi pare rau ca nu am postat ceva, chiar mi-as fi dorit. Nu prea am timp sa fac ce imi doresc, am acasa 2 carti magnifice pe care le-as citi, dar nu prea am timp de ele. Foarte multa treaba cu licenta, cu proiectele la scoala plus si alte activitati extra - de care sunt foarte mandra de altfel!
Am fost foarte bucuroasa in saptamana 1 - 8 martie, am primit foarte multe martisoare si floricele si toate dragute, de la oameni dragi mie. Va multumesc!

1 comment:

Anonymous said...

- urmeaza si masterul pui;
- sa-ti faci timp pentru sufletelul tau si citeste cartile care le doresti;
- cu placere si din toata inima pentru 8 Martie;
- te iubesc si nu ma indoiesc ca nu vei reusi