Friday, April 16, 2010

Agenda

Atatea chestii ....
Imi place cand ma simt utila si sunt implicata, simt ca primesc adrenalina! Imi place ceea ce fac si mai ales cand sunt presata de timp si de lume. Asa simt ca traiesc si ca nu trece o zi 'goala' . Incerc sa imi fac zilele pline, sa stiu ca nu au trecut 23 de ani si nu am facut nimic.
Sunt implicata in diferite activitati care imi fura tot timpul si imi necesita toata atentia si concentrarea la maxim. Imi place. Cateva puncte importante din agenda mea:
- studiu si pasi spre finalizarea lucrarii de licenta (pe partea tehnica si pe partea de management; pentru fiecare cate o cercetare);
- finalizari de proiecte la scoala (proiectul de investitii, proiectul de la Ingineria Sistemelor de Productie);
- studiu intens - urmeaza sesiune, ultima din facultatea asta!
- coordonez un proiect al Asociatiei Rotaract T.E.A.M. Baia Mare - Vise dintr-un condei! - concurs de creatie literara pentru elevii claselor I-VIII din toate scolile baimarene.
- sunt 'om resursa' pentru prietenii mei si pentru Cipri, care coordoneaza o actiune ce are finalitate in ziua de 29 aprilie a.c.
- vreau sa fiu alaturi de prietenii mei care termina facultatea anul acesta, deodata cu mine - vreau sa fiu la festivitatea lor de incheiere.
- mai caut cate un program de master, asa in treacat .... poate, poate totusi;
- plus cele necesare in casa (intretinere, mentenanta, gestiune buget ... acuma am vorbit ca un inginer economist ... ce voi fi! :))))
Dar in rest sunt bine. Fac cate ceva in fiecare zi. Nu prea am timp sa ma intalnesc cu prietenii mei, sa stam la taclale. As iesi la un dans, la un film, la inot. As citi si altceva decat bibliografie pentru licenta.
Imi place ceea ce fac, chiar daca sunt presata din toate partile si deadline-urile se apropie foarte repede. Simt ca traiesc!
Deja e gata saptamana si parca acuma era luni si imi spuneam: urmeaza o saptamana de lucru magnifica, capul sus si tot inainte! Nu conteaza, nu plang dupa saptamana ce a trecut, am facut multe. Ma concentrez si imi propun alte scopuri pe care voi incerca sa le ating saptamana viitoare .... si tot asa pana la sfarsit. La sfarsit cand? Niciodata nu se va termina .... dar imi place.
Sa aveti spor si succes!

1 comment:

Anonymous said...

orice se poate... sunt mandru de tine si de cate faci :)