Wednesday, June 02, 2010

Evenimente si emotii

Wow!
Cate evenimente si cat de mult mi-as fi dorit sa scriu mai repede. Important este ca scriu acuma si - vorba aceea - o fotografie face cat 1000 de cuvinte; asa ca am sa pun si cate fotografii.
Acuma o luna, cam pe 1 mai am avut o mica calatorie cu Cipri prin Romania. Foarte frumos si foarte relaxant. Tinta era Bucuresti si Fashion Week. Asa ca am am facut popasuri peste tot unde am avut timp si unde am crezut ca merita sa bem o cafea sau sa manacam o prajitura.
Cand am ajuns in Bucuresti am aterizat direct pe podium :))) Prezentari de moda profesionale cu oameni wow. Am vazut colectiile lui Mihai Albu, Catalin Botezatu si altii, iar la prezentarea Fashion TV Romania l-am vazut si pe Michel Adam. Cipri are mai multe poze pe site - http://www.flickr.com/photos/bymuffa/ .
Din Bucuresti am incercat muntii - extraordinar Transfagarasanul - si Sibiu. Am ajuns inapoi pe meleaguri maramuresene - tot mai bine e acasa!
Toata luna mai am fost in sesiune. Ultima sesiunea, ultimele cursuri, ultimele predari de laborator si de proiecte.
In data de 31 mai de la ora 12, in sala de sport a Universitatii de Nord Baia Mare noi, stundetii am avut festivitatea de absolvire. Wow!!!!!
Nu mi-a venit sa cred ca deja au trecut 4 ani de facultate, ca nu mai sunt studenta .... ca mi-am luat roba si toca si mi-a fost citit numele. :))) cate emotii si sentimente. A fost extraordinar. Si am spus si un mic discurs :)) - sub 1 minut, deci este o realizare (daca vreau, pot sa fiu si consecventa si foarte scurta in discutii) . Am primit un brat de flori, care mai de care mai frumoase si multumesc tuturor celor care au crezut in mine si au crezut ca pot sa termin cu fruntea sus. Simt ca nu am facut nimic pana la varsta mea, dar totusi am absolvit o facultate. Dupa licenta voi deveni Andreea Csuk Inginer. Parca mai primesc un nume, ca la un botez, dar "botezul" acesta vine si cu o responsabilitate. Sper din tot sufletul sa ma ridic la asteptari si sa ma folosesc cu mandrie de noul meu nume - INGINER!
Sunt convinsa ca imi voi folosi noul nume doar dupa ce il dobandesc prin experienta si prin munca. Deabia astept!
Urmatorul pas: licenta. Urmatorul: un job. Urmatorul: un master. - pe plan profesional.
Baby steps imi spunea cineva, deci incet dar sigur. Mai departe vom vedea ce se intampla.
Va multumesc!

No comments: