Saturday, June 12, 2010

Vreau sa fiu "egoist" cand o sa fiu mare!

Mi se rupe inima. Ba mai mult, mi se sfasie sufletul si inima.
Atat de tare ma deranjeaza egoismul. Cred ca "egoismul" e cel mai rau lucru care a existat vreodata pe lumea asta. Ma deranjeaza oamenii care sunt egoisti si nici nu isi dau seama. Mai sunt o categorie de genul lor, dar ei spun ca nu sunt egoisti dar faptele lor arata contrariul.
Ma deranjeaza enorm, pe mine personal ce-a de-a doua cateogorie. Oamenii care spun ca nu sunt, nici nu crezi ca ar fi dar totusi fac lucrurile in asa fel incat sa fie egoisti la modul grosolan.
Mi se rupe inima cand stiu cat de simpla si de pretioasa este viata si altii chiar nu mai dau 2 lei pe ea. 2 lei e mult, acum in vremuri de criza!
Daca stii si condamni un om pentru ca a fost "egoist" fata de altii si fata de el, atunci tu de ce continui sa fii egoist?! Ma deranjeaza oamenii din jurul meu, foarte apropiati de altfel care nu dau nimic pe viata lor, stiind cat de mult ma afecteaza acest lucru. Daca ea a fost egoista, el de ce a trebuit sa devina? El nu stiu cat de greu imi este inca dupa ea?! De ce nu se ingrijeste putin, sa fie mai putin egoist sa ma pot bucura de el si maine sau peste un an?! De ce sa nu se bucure copii mei de el? De ce e atat de egoist?
De ce nu pot fi eu egoista? Sa nu mai imi pese atat de mult, sa nu incerc sa fie bine, sa nu tot vreau sa fie ca inainte? De ce tot timpu cred si ma duc cu speranta pana in ultimul moment? Tare mi-ar placea sa fiu egoista.
Sau poate ca eu nu privesc bine si eu sunt cea mai egoista dintre toti !

3 comments:

globber said...

Salut, numele meu este Ciprian si detin blogul http://globber.hi2.ro/ de vreo aprxm. 4 luni si as dori link exchange cu tine !!!

Daca doresti astept un mesaj si multumesc anticipat !!! :D

Csuk Andreea Gabriela said...

Ok gata, hai ca te urc la mine !
4 luni ... wow!

Dorin Stef said...

Material selectat pentru Glasul / Pagina bloggerilor baimareni (Next Generation)
Comentarii, acorduri si validari pe:
http://dorinstef.blog.com/2010/03/07/pagina-bloggerilor-baimareni/