Thursday, September 09, 2010

Toamna calda si frumoasa!

"A venit toamna ....
Acopera-mi inima cu ceva,
Cu umbra unui copac sau mai bine cu
Umbra ta!"

Nichita Stanescu - "Emotie de toamna"

Deja suntem in luna septembrie. Doamne cat de repede trece timpul. Am atatea ganduri si atat de mult as scrie ...
Plutesc, intr-o stare letargica, catre nicaieri. Si as asculta muzica simfonica atunci cand dansez in ploaie. Nu prea fac multe, desi incerc. Citesc, ma uit la filme si cand este de lucru ... ah, ce bine!
E urat afara, dar imi place. In ultimii ani ma bucura toamna mai mult ca la inceput. M-am agatat de ea cumva si incerc sa-i gasesc toate bucuriile. Asa ca ma incanta cate o plimbare, dimineata la ora 7, cand nu e nimeni pe strada si aerul e trezit de devreme si e liniste. Cred ca intotdeauna mi-a placut si ziua, dar nu stiu de ce am tot acceptat ca "prima iubire" - noaptea!
Ma simt schimbata fata de acuma 1 an. sau 2. Inainte era altfel, era mai simplu si mergea mai repede. Luam decizii mai usor, nu ma simteam constransa in a lua deciziile si cumva in final toata lumea era multumita. Acuma e altfel.
Citesc ... dar nu carti bune. As vrea sa ma implic, dar in altceva. Ma uit la filme. Cred ca am vazut in 3 zile cat nu am vazut in 3 luni. Ascult si redescopar si muzica buna. Si parca totusi ceva lipseste .....
Trebuie sa ma duc la o nunta a unui prieten bun de al meu. Sunt foarte bucuroasa pentru el. Dar am un sentiment ciudat daca sa ma duc sau nu la nunta lui. Oricum ma duc, dar e diferit daca mergi cu entuziasm sau mergi ca trebuie sa mergi.
Inainte eram putin Destiny's Child acuma sunt mai mult Alicia Keys.
Dar mai mult .... un film care a "cazut" intr-un moment foarte interesant. Oare trebuie sa-mi spuna ceva?!

1 comment:

Anonymous said...

cu fiecare postare ce o adaugi ... te iubesc mai mult!

Esti "an education" pentru mine :)

puiul