Sunday, March 27, 2011

Ianuarie - Martie

Wow, din ianuarie nu am mai scris. Uite ca deja e martie! Cum trece timpul.
Ce am mai facut, ce vesti sa va dau.
Am inceput anul cu stangul si cu statul ... in casa. De Anul Nou am avut varicela (nu, nu am facut varicela in copilarie) iar apoi am avut "febra" cautarii unui job. Am renuntat la unul in favoarea altuia. Asa ca din 20 ianuarie sunt pe functie si in functiune. M-am angajat la o firma extraordinara. Sunt la inceput, in proba, pe un post in domeniul pe care l-am terminat - inginerie mecanica. Perspective de dezvoltare sunt, orizontul e deschis, deci am mare incredere! Sa speram ca totul va fi bine.
Avem un nou membru al familiei. Il cheama Felix - motanul! :)) E un puiut care tot creste si tot se face mare si care nu te lasa sa dormi sau sa faci alte activitati fara sa-i acorzi atentie. E foarte haios!
A fost ziua lui Cipri in februarie, asa ca - La multi ani, puiule!!!
Vreau sa calatoresc. Imi propun sa ma duc sa-mi reincarc putin bateriile intr-o "mini" calatorie, asa de un weekend. Oare unde, cum si cand?! Ma primeste cineva? Ceva propuneri?!
Cea mai importanta veste este ca nu mai fumez. Da - M-AM LASAT DE FUMAT!!! Am deja 20 de zile cand nu mai fumez si sunt mandra de mine. Nu ma doboara pe mine o tigara! :))

Cred totusi ca o imagine valoreaza cat 1 000 de cuvinte. Si sincera sa fiu, nici nu prea am chef acuma sa scriu cate 1 000 de cuvinte, cel putin. Asa ca va lasa sa va delectati cu cateva imagini.
Nu ma casatoresc inca. Nu va agitati. Am probat doar o rochie de mireasa sa vedem ce senzatii avem!

3 comments:

Anonymous said...

plecam undeva un weekend. doar noi doi.:) promit

puiul

Csuk Andreea Gabriela said...

Plecam?

Anonymous said...

macar un weekend linistit si doar al nostru meritam. nu doar franturi