Sunday, February 05, 2006

fanta de portocale sau dantela....la multi ani !


Stau si ma intreb: cat de mult poate iubi un om?! Cat sa ajunga in cer cu inima, cat sa strabata oceane cu vaporul, cat sa inoate Canalul Manecii, cat sa isi sacrifice cel mai de "nesacrificat" lucru al lor?
Prea filozofic?!deeee...."Sa iubesti inseamna sa-ti asumi cel mai mare risc. Inseamna sa-ti pui viitorul si fericirea in mainile altuia. Inseamna sa crezi fara rezerve. Sa accepti sa fii vulnerabil. Astfel te iubesc eu pe tine"...un citat gasit int-o carte, scris pe o bucatica de hartie, scris de o penita de stilou, fumos ondulata, ....spune multe, nu?!
Eu scriu ce simt. Si trebuie sa stiti, asta daca nu ati aflat: il iubesc....da pe el il iubesc si va spun asta cu mana pe inima.... va spun ca as face orice pentru el, va spun ca ma face sa zambesc, sa dansez si sa cant, sa iubesc viata......ma face sa ma simt deosebita, frumoasa, dorita, increzatoare in puterile mele, ma face sa ma simt femeie.
Suntem de 2 ani si jumate impreuna si parca in fiecare zi il descopar...mai scoate sunete ciudate cand doarme, face "arcul", dezvolta diferite manii (a aparatului foto de exemplu), ia numai note mari si "nu ne plangem"; e maniac de portocale(suc de portocale, portocale, ceai de portocale, coaja de portocale, pisica cu numele "Fanta de Portocale"...o adevarat problema); cred ca se ia dupa motto-ul "la toata lumea sa fie bine, apoi la mine...." si alte "descoperiri mai personale:)
Stiti cum se spune....in spatele fiecarui barbat adevarat se afla o femeie puternica.........:))
E ziua lui de nastere si am incercat sa il tin ocupat ca orele 00:00 sa ne prinda povestind:)) am reusit, cred ca l-a impresionat, sper :))
ma duc sa dorm. sa viseze cineva la noapte dantela! :)))))ioi

la multi ani. te iubesc.

2 comments:

Muffa said...

:))Ai amintit-o pe FantaDePortocale.Oare pe unde rataceste pisicuta mea portocalie?

muresan d said...

You have been tagged