Monday, February 15, 2010

Sunt pe val / care val? Valul de zapadaaaaaa!!!


Am primit cadou de Valentine's Day!
Desi suntem impreuna de atata vreme (6 ani) eu si Ciprian tindem sa uitam de zile de astea de "toata lumea", Ziua Indragostitilor, Ziua Pacalelilor si alte zile. Normal, Ziua Femeii ~ pe aceasta nu o uitam niciodata! Si mergand pe ideea asta, nici nu am banuit ca voi fii rasfatata de Ziua Iubirii! Si iata-ma! MAGNIFIC!!!
Am primit de la Cipri o sedinta la salon, coafura, vopsit, pensat, machiaj toate profi, plus o sedinta foto mai provocatoare, cat sa "eliberez" putin leul din mine. Aaaa si am primit si o cutie de cicolata! Hmmmm, ce bun a fost!
Iata cateva poze de la sedinta foto.
Asa ca am primit o zi de rasfat (desi astazi am avut 2 examene, am luat note bune) pana tarziu. Asa de bine m-am simtit. Cateodata e nevoie sa avem o zi pentru relaxare, o zi in care sa schimbam ceva, fie ca e tunsoarea sau culoare la par. Toate acestea ma implinesc si imi reincarca bateriile. Ceva nou la mine, e un pas inainte. O schimbare e intotdeauna un alt inceput. Si sunt foarte entuziasmata de acest nou inceput, imi vine sa lucrez mai mult, sa ma zbat mai mult, sa fac mai multe decat inainte.
Ma simt bine, cu moralul sus si plina de incredere in propriile mele puteri. Deabia astept sa ma apuc de treaba! Sunt pe val!!!!
Valul de zapadaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

4 comments:

Anonymous said...

:) Esti fericita , frumoasa si inteligenta foc . Esti Andreea mea.

BRAVO pentru astazi.

Anonymous said...

PS: sa te vezi numa . Esti MAGNIFICA

Csuk Andreea Gabriela said...

Multumesc Ciprian al meu!

Anonymous said...

Foarte frumoasa Andreea ! te prinde tot !